Ik ben zo boos op de ex van mijn ex

'Ik was echt 'not nice' tegen haar. Het zat me tot hier! Ik wil het liefste afstand met haar, maar ik weet dat mijn dochter dat niet wil. Het is de moeder van haar halfzus.'

Hoe kun je deze moeder ondersteunen een andere weg te kiezen die goed is voor haar en haar dochter?

Ik deel met jouw een manier waarop je dat kunt doen als je graag werkt met bewustwording via systeemwetmatigheden, traumagevoelens en  overlevingsmechanismen. In de podcast vertel ik over de begeleiding van deze moeder.

Tijdens de begeleiding krijgt ze veel inzichten waarom ze zo boos heeft gereageerd. Dat maakt ruimte om een andere keer te regeren vanuit hoe ze dat echt wil. Dat geeft meer rust in het geheel van het systeem dat altijd bij elkaar hoort.

Je kunt dit inzetten in aanvulling op hoe een kind van gescheiden ouders en stiefouders zich weer vrij kan voelen.

Indien je hier meer over wilt leren kun je onderzoeken of de training  ‘Vrijere loyaliteit voor het kind van gescheiden ouders Module 1 en 2, iets voor je is.  Lees meer

Podcast: Ik ben zo boos op de ex van mijn ex!

Hoe begeleid je tot een zachtere houding naar de ex van de ex?

Indien het niet lukt de podcast te openen, probeer een andere browser.

Genogram